Home Calorifer baie electric
Calorifer baie electric
Calorifer de baie electric PDF Imprimare Email
Calorifer baie electric
Scris de marinela21   
Miercuri, 20 Aprilie 2011 13:43
Un calorifer de baie electric reprezinta solutia ideala atunci cand nu ai centrala termica sau atunci cand nu exista incalzire in structura locuintei. Daca vrei sa ai cheltuieli mici, atunci poti opta pentru un calorifer de baie electric, care iti va asigura aceeasi incalzire la preturi mai reduse. O centrala termica poate implica sume foarte mari de bani, zgomot si dezordine la instalare, in timp ce caloriferul electric este mai ieftin, usor de transportat si de folosit, depinzand exclusiv de energia electrica.

Un calorifer de baie electric reprezinta o alternativa si la alte tipuri de calorifere, cum ar fi caloriferul de baie cromat sau caloriferul de baie de aluminiu. De asemenea, el poate inlocui cu succes un radiator electric, aparat care poate provoca accidente sau chiar incendii intr-un timp foarte scurt din cauza expunerii sursei de incalzire.

Un calorifer de baie electric este recomandat si in locul unei aeroterme, aparat care functioneaza pe baza incalzirii aerului din incapere, insa care prezinta numeroase dezavantaje. Aeroterma face curenti de aer si din aceasta cauza poate ridica praful din incapere si ii poate afecta pe cei care sufera de boli respiratorii, situatie care nu se intampla in cazul unui calorifer de baie electric. In plus, caldura data de un calorifer de baie electric este mult mai puternica fata de cea facuta de o aeroterma.

Pentru a fi sigur ca un calorifer de baie electric furnizeaza destula caldura, achizitioneaza un aparat care sa aiba puterea de 1000 de W sau mai mult. Trebuie insa sa ai grija la prizele din baie, astfel incat sa nu apara probleme din cauza folosirii acestui tip de calorifer. In ceea ce priveste consumul facut de un calorifer de baie electric, se recomanda instalarea unui termostat in cazul in care acesta nu este deja incorporat.

Un calorifer de baie electric permite utilizatorului sa ii seteze temperatura, avand un indicator in care sunt indicate anumite nivele de caldura. In plus, un astfel de calorifer poate fi oprit imediat atunci cand in incapere nu sta nimeni sau atunci cand este prea cald, iar consumul de energie se opreste instant. Totusi, consumul de energie electrica poate fi destul de mare daca se folosesc mai multe calorifere sau daca spatiul mare implica o folosire de lunga durata.

 


Sondaje

Din ce material preferati sa fie un calorifer baie?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com